MANİSA / GÖRDES - Güneşli Anadolu Lisesi

Güneşli Anadolu Lisesi

Güneşli Mahallesi GÖRDES/MANİSA
Vizyon
Ülke düzeyinde kaliteli eğitim veren, gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle ilgi odağı haline gelmiş, çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
Biz, öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine Eğitim, Öğretim , Bilim ve Kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmak için varız.
Okulumuz 2013 - 2014 eğitim öğretim yılında Anadolu Lisesine dönüştürülmüştür
Kütüphane Kitap Sayısı :1991
08.30-16.30
ingilizce - Seçmeli Arapça
Ulaşım
İlçemizden saatli olarak hergün sabah üç tane şehirler arası otobüs kalkmakta, yine bunun dışında değişik saatlerde üç tanede saatli ilçeye minübüs hareket etmekte olup haricen araç bulma imkanı da bulunmaktadır.
Öğrencilerimiz mahallerden taşıma araçları ile gelmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz, Manisa´nın Gördes ilçesine bağlı Güneşli kasabasında bulunmaktadır. kasabamız 3000 nüfuslu olup ilçemizin en büyük, bölgemizin en güzel kasabasıdır. Kasabamızda bir ilkokul, bir ortaokul, bir lise olmak üzere üç tane okul bulunmaktadır.
Okulumuz Manisa´ya 130 km. Gördes´e 20 km uzaklıktadır